Μπαλατσινου : Μπαλατσινού έγκυος: Πατέρας θα γίνει ο Βασίλης Κικίλιας ... : Μπορούμε να πούμε ότι τα έχετε.

Μπαλατσινου : Μπαλατσινού έγκυος: Πατέρας θα γίνει ο Βασίλης Κικίλιας ... : Μπορούμε να πούμε ότι τα έχετε.. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά «δεσμά» του γάμου, το απόγευμα της κυριακής στο λυκαβηττό. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Η φωτογραφια με τα τρια παιδια της, λιγες ωρες μετα τη βαφτιση του κικιλια junior. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού.

Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Παναγιώτης είναι το όνομα του πατέρα του βασίλη κικίλια ενώ αντώνης είναι το εκκλησάκι στο οποίο έγινε η βάπτιση στην πάτμο και το έταξε και η τζένη μπαλατσινού κατά τις πρώτες δύσκολες μέρες. Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας «αποθεώνει» την μαγειρίτσα της Τζένης ...
Ο Βασίλης Κικίλιας «αποθεώνει» την μαγειρίτσα της Τζένης ... from www.zarpanews.gr
Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Και το ονομα αυτού παναγιώτης αντώνης! Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Δημοσιεύματα που τους ήθελαν ευτυχισμένους. Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Από το απόγευμα της τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού.

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού.

Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. This opens in a new window. Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Η τζένη μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον βασίλη κικίλια, για τον σύντροφό της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν. Η σπάνια εξομολόγηση για τον βασίλη κικίλια. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των αγίων ισιδώρων στο. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια.

Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Η σπάνια εξομολόγηση για τον βασίλη κικίλια. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη.

Τζένη Μπαλατσινού ΑΒΑΦΗ: Χωρίς make up, έγκυος και ...
Τζένη Μπαλατσινού ΑΒΑΦΗ: Χωρίς make up, έγκυος και ... from freegossip.gr
This opens in a new window. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Δημοσιεύματα που τους ήθελαν ευτυχισμένους. Μπορούμε να πούμε ότι τα έχετε. Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού.

Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των αγίων ισιδώρων στο. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία. Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ.

Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας στις 6 το. Ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά «δεσμά» του γάμου, το απόγευμα της κυριακής στο λυκαβηττό. Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ | Νέα κοινή δημόσια ...
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ | Νέα κοινή δημόσια ... from freegossip.gr
Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Δημοσιεύματα που τους ήθελαν ευτυχισμένους. Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα.

Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση!

Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους. Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Και το ονομα αυτού παναγιώτης αντώνης! Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου. Η σπάνια εξομολόγηση για τον βασίλη κικίλια. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.